Copyright © 2023. All Rights Reserved

Робот Indi – учебен комплект (Sphero Indi Student Kit)

Indi e най-достъпният и лесен за програмиране робот. Подходящ е както за най-малките, така и за учениците в начален етап. Чрез игрово-базирано обучение Indi развива въображението на децата. Чрез практическа интерактивна игра децата развиват математическо мислене и пространствената си ориентация. С вградения си цветен сензор и включените в комплекта цветни карти  Indi предлага безкрайни възможности за стимулиране на детската креативност  чрез изграждане на лабиринти, като програмират Indi да се движи в тях с или без помощта на компютър.

В комплекта са предоставени готови материали, които включват дейности с различна сложност. Децата могат да решат предварително направени пъзели или да създадат свои собствени. Използвайки приложението Sphero Edu Jr децата ще придобият основни умения за програмиране с блокове за плъзгане и поставяне. Indi  предлага и самостоятелно кодиране, като се движи върху цветните карти  с първоначалните команди за движение в различни посоки издавайки звуци и светлини. Възможност за препрограмиране на Indi светлините и осъществяване на контрол върху звуците, които възпроизвежда.

Комплектът включва Indi  робот, куфарче за съхранение, 20 цветни плочки и 15 карти с предизвикателства за програмиране за начинаещи за въведение в решаването на проблеми и изграждането и навигирането в различни пъзели.

426,00 лв.
добави в количката
Моля, изберете: