Copyright © 2023. All Rights Reserved

Учебен робот Kitt – забавен приятел на класа

Kitt е неодушевен „приятел“ на класа, дете или група. Придружаващ робот за класната стая с който можем да мотивираме децата да работят и да ги провокираме да проявят интерес и ангажираност при поставяне на задачи използвайки този „приятел“ на класа.

Използвайте таймера при индивидуална или групова работа. Kitt може да седи с детето/ децата, за да проследи как работят и да им помогне да се съсредоточат над задачите.

Чудесен робот за класната стая, който може да използвате и навън, за да създадете аудио и видеозаписи с различна тематика.

Насърчавайте независимостта – позволете на децата да работят самостоятелно, като се запишете предварително обяснявайки задачите. Децата ще могат да слушат инструкциите толкова пъти, колкото им е необходимо.

С помощта на Kitt може да учите песни и стихотворения, да разпознавате предварително записани  звукове. Децата могат да записват аудио отговор директно на Kitt и след това да го преглеждат. Ако е необходимо могат да изтрият записа и да започнат отново, като по този начин ще ги учим самостоятелно да оценят дали са се справили с поставената задача при четене на книга или устни отговори на въпроси. Учениците могат да използват Kitt да снимат работата си /напр. изработка на картичка, илюстрация,  писане в тетрадка и т.н./. Особено подходящ за деца със специални образователни потребности.

 

Съдържание на продукта: 8GB SD карта, USB кабел за зареждане, ръководство за употреба.

195,00 лв.
добави в количката
Моля, изберете: