Copyright © 2023. All Rights Reserved

Учебен робот RVR +

RVR+ e многофункционален робот с голям брой функции и възможности за програмиране на различни учебни нива. Може да се интегрира в СТЕМ дейности. Роботът може да се задвижва с директна настройка върху самия него. Може да се свърже с телефон, таблет или компютър към програмируема среда. Начинаещите могат да започнат с Sphero Edu -Draw & Drive, blocks или JavaScript , а напредналите програмисти могат да преминат на ниво с Public Sphero SDK, за да програмират с Python.

RVR+ е здрав и издръжлив. Конструкцията му позволява шофирането с него да бъде върху всякаква повърхност. Снабден с вградени сензори, включително подобрен цветен сензор, позволяващ по-голяма точност при програмиране на RVR+ за виждане на цветовете в околната среда, сензор за светлина, IR, акселерометър и жироскоп.

Достатъчно просто за начинаещ, за да започнете, но достатъчно напреднал, за да създадете всичко, което вашето въображение може да измисли. Персонализиращата се разширителна плоча на RVR+ ви позволява да свържете повечето хардуер на трети страни, включително Raspberry Pi, micro:bit и собствените littleBits на Sphero.

Нова и подобрена акумулаторна и сменяема батерия, за да поддържа програмите, изобретенията и проектите в класната стая работещи без никакви прекъсвания.

840,00 лв.
добави в количката
Моля, изберете: