Copyright © 2023. All Rights Reserved

Kitronik ARCADE програмируем геймпад (Kitronik ARCADE for MakeCode Arcade)

Развийте уменията си за кодиране с Kitronik ARCADE, напълно функционален програмируем геймпад за използване с редактора на блокове MakeCode Arcade.

Редакторът MakeCode Arcade е създаден, за да позволи на всеки, от начинаещи до опитни ентусиасти на игри, да създава ретро аркадни игри, които да се изпълняват в браузъра или на преносими конзоли. Състои се от блокове за плъзгане и пускане, които се свързват заедно, за да образуват програми. Можете също да напишете своя код на Javascript и Python!

Kitronik ARCADE е ръчен геймпад с много функции за използване с редактора на Microsoft Arcade .

Напишете свои собствени игри, които да играете, или безплатно изтеглете игри от уебсайта на MakeCode Arcade.

Използвайте изобилието от налични образователни материали на уебсайта на MakeCode Arcade, за да създадете игра от самото начало или да промените съществуващия код и да научите начина с отворен код.

Той разполага с пълноцветен LCD екран с широк зрителен ъгъл.

Разполага с пиезо звуков сигнал за звукова обратна връзка.

Използвайте вибрационния мотор за хаптична обратна връзка.

Той също така разполага; 6 геймърски входни бутона, бутон за меню, бутон за нулиране и превключвател за включване/изключване.

Има и софтуерен контрол на силата на звука, USB порт за програмиране и 2 порта за разширение за потребители на експертно ниво.

ARCADE може да се захранва от 3xAA батерии или чрез микро USB конектор.

Съдържа:

1 x ARCADE за геймпад MakeCode Arcade.

Лазерно изрязани защитни части и фиксатори на калъфа.

Дължина: 155 мм.

Ширина (макс.): 60 мм.

Височина (макс.): 28,3 мм.

Характеристики

ПроцесорAtmel SAMD51J19A.Работно напрежение (Vcc)3xAA – Алкални или NiMH/NiCad (3,6-4,5V) или USB (обикновено 5V).Разделителна способност на LCD екрана160 x 128.Размер на LCD екрана1,77 инча (диагонал).Типично потребление на токПрибл. 80mA (в зависимост от употребата).Типичен живот на батерията (на базата на 3xAA 1500mAh батерии)Прибл. 20 часа (в зависимост от употребата).

96,00 лв.
добави в количката
Моля, изберете: